Dorpsdag 2019, vers van de pers.

We hebben het al eerder aangekondigd en de flyers lagen al bij jullie in de bus. Zaterdag 25 mei is het feest in Froombosch!

Dorpsdag 2019, voor alle inwoners van Froombosch, jong en oud, oud en jong. Elkaar ontmoeten met het thema van deze dag: ‘Zon, zee, strand, relax en chill…’

Je bent welkom vanaf 14.00 uur, want dan gaan we van start. Met een foto-speurtocht door het dorp. Daarnaast dagen we ieder die wil – en kán – uit voor een beachvolleybal op het plein voor de Ruitenvelder. Er is een springkussen, durf vooral te limbo dansen, ga lekker los bij panna voetbal, laat je schminken! Drankjes kun je kopen bij de buitenbar en aan ijsjes en een ouderwetse suikerspin is gedacht.

En natuurlijk hoort bij ontmoeten ook eten. Met een barbecue. Een DJ die Froombosch gaat opzwepen. Hapje, sapje, biertje, wijntje. Kom je ook? Het programma is van 14.00 tot 21.00 uur. Half april komt onze huis aan huis flyer bij jou in de bus met meer informatie over hoe je je kunt opgeven.

Je komt toch?

Tot dan, tot daar,

De Dorpsdag commissie

Ria Blomsma, Marloes Jansma, Miranda Kazemier, Monja Schut, Thea Vlasma, Ronald Vos.


Oud papier

Aanstaande vrijdag 12 april  wordt er vanaf 18:30 uur weer oud papier gehaald. Vergeet niet op tijd je papier bij de weg te zetten!

Wil je op de hoogte blijven wanneer er oud papier wordt gelopen, schrijf je dan nu in voor de OPA-mail. Leden van deze lijst krijgen één week voor de Oud Papier Actie een e-mail ter herinnering.

Opa

De nieuwe ophaaldata voor schooljaar 2018-2019 zijn als volgt:

    • Vrijdag 12 april 2019 vanaf 18:30u
  • Vrijdag 5 juli 2019 vanaf 18:30u

U kunt de data ook terugvinden in de kalender op deze site.