Fixi melding

Nieuwe stoeptegel nodig op straat? Moet de container geleegd? Zeg het ons met Fixi!

Meldingen leefruimte met de app Fixi

Meldingen over de openbare leefruimte ontvangen wij graag snel. Zo kunnen wij de melding ook snel oppakken. U meldt dit snel en goed met de app Fixi. U kunt de app gratis downloaden in de Apple App Store en Google Play Store. Als u een melding doet met de app, ontvangt u altijd een bericht ter bevestiging. En u ontvangt bericht als de melding is afgehandeld.

Zet de app op uw telefoon en de rest wijst zichzelf. U kunt ook een foto bij de melding plaatsen, dan is direct duidelijk wat u bedoelt. U vindt deze app gratis in de Apple App Store en Google Play Store.

Meer informatie over Fixi vindt u op de website van de gemeente Midden-Groningen: https://www.midden-groningen.nl/melding-schadevuil-groen-uw-buurt